instagram takipçi satın al, instagram takipçi kasma, instagram takipçi hilesi şifresiz, instagram takipçi arttırma


  1. Ana Sayfa
  2. Blockchain

Yeni Çıkacak Coinler Güncel Liste 2022

Yeni Çıkacak Coinler Güncel Liste 2022
0

Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda altcoin olduğundan en iyi altcoinleri bulmak zor olabilir, ancak bu madeni paralar genellikle üç haneli getiriler sağlayabildiğinden şüphesiz buna değer! Bu makale, 2022 için dikkate alınması gereken en iyi yeni coinler keşfedecek.

Bu İçerikte Okuyacaklarınız :

Lucky Block (LBLOCK) – 2022 Satın Alınabilecek Genel En İyi Kripto Para Birimi

Lucky Block, yeni altcoinler söz konusu olduğunda bir numaralı seçimimizdir, çünkü bu kripto platformu piyango endüstrisinde devrim yaratmayı amaçlar. Binance Akıllı Zincirinde barındırılan Lucky Block, şeffaflığı geliştirerek, çekiliş sürelerini azaltarak ve her bir kişinin kazanma şansını artırarak geleneksel piyangoları yenilemek için blok zinciri teknolojisini kullanır.

LBLOCK token, tüm ücretlerin bir kısmı ödül olarak sahiplerine geri dağıtılarak ekosistemin temelini oluşturur. Ayrıca, LBLOCK’un yerleşik bir “yanma hızı” olduğundan, arz zamanla azalır ve bu da doğal olarak fiyatı daha da yükseltir. Başarılı bir ön satışın ardından yatırımcılar artık PancakeSwap üzerinden LBLOCK tokenleri satın alabilir ve projenin ilerleyişini takip etmek için Telegram grubuna katılabilir.

Coinler

Ethereum (ETH) – Uzun Vadeli Tutmak İçin Heyecan Verici Kripto

Çoğu kişi Bitcoin’den daha yüksek bir fiyat potansiyeline sahip olduğuna inandığı için, Ethereum, piyasada satın alınabilecek en popüler kripto para birimi için başka bir seçenektir. Platform, dApp geliştiricilerine projelerini oluşturmaları ve akıllı sözleşmeleri uygulamaları için bir ortam sunar ve potansiyel olarak birçok endüstride devrim yaratır. Ethereum 2.0’a yakında yapılacak yükseltme, platformun bir Proof-of-Stake mekanizmasına geçişini göreceğinden, hızı önemli ölçüde artıracak ve ücretleri düşürecek.

Aave (AAVE) – DeFi Alanında En İyi Yeni Kripto

Aave, birçok analist tarafından DeFi alanında satın alınabilecek en iyi yeni kripto para birimi olarak kabul ediliyor, çünkü bu protokol, kullanıcıların kripto para birimlerini kolaylıkla ödünç vermelerine ve ödünç almalarına olanak tanıyor. Aave, akıllı sözleşmeler aracılığıyla işletilen ‘likidite havuzları’ sayesinde faiz oranlarını ve teminat oranlarını otomatik olarak belirliyor.

Shiba Inu (SHIB) – ‘Meme Coin’ Durumu nedeniyle Satın Alınacak En Umut Verici Kripto Para Birimi

2022’de yatırım yapılacak bir diğer yeni kripto para birimi Shiba Inu. SHIB, Reddit gibi sosyal medya sitelerinin vızıltıları ile kripto paranın kısa bir süre içerisinde %1000’in üzerinde patlaması ile Ekim 2021’de sahneye çıkmıştır. Bu ‘meme coin’ Dogecoin’e benzer bir his vermektedir çünkü çekiciliğinin çoğu hype’a dayanmaktadır. Bununla birlikte, yakın zamanda başlanan somut kullanım örnekleri ile (ör. ShibaSwap), SHIB fiyatının 2022 boyunca yukarı doğru devam etmesi için bir alan yaratmıştır.

Curve (CRV) – Stablecoin Ticareti için Satın Alınacak Ucuz Kripto Para Birimi

Curve, Ethereum ağı üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir borsadır (DEX) ve stabilcoinlerin kolay değişimini sağlar. DeFi Pulse’a göre Curve, 14,4 milyar doları aşan değeriyle ikinci en büyük DeFi projesi. Curve, likidite havuzlarının kullanımı yoluyla, herkesin madeni para ödünç vermesine ve geleneksel varlık sınıflarına göre yüksek ödüller elde etmesine olanak tanır.

Decentraland (MANA) – En İyi Metaverse Kripto

Decentraland, bu yılki en iyi yeni kripto projelerinden biri. Basitçe söylemek gerekirse, Decentraland, kullanıcıları kendi karakterlerini oluşturabilir ve oyun içi araziler satın alarak blok zincirinde barındırılan sanal bir dünyadır. Oyunda tüm öğeler NFT’ler olarak yapılandırılmış, yani oyun içi istismarlardan pazar aracılığı ile para kazanılabilir. Metaverse konsepti 2022’de büyüdükçe, Decentraland gibi altcoinlerin daha fazla yutturmaca kazanması muhtemel – bu da yıldız fiyat artışlarına neden olacaktır.

Algorand (ALGO) – Yenilikçi ve Ölçeklenebilir Blockchain Projesi

Dikkate alınması gereken bir diğer heyecan verici altcoin ise Algorand. Algorand, Silvio Micali tarafından inşa edilen bir ‘Pure Proof of Stake’ (PPoS) blok zinciri ağıdır. Olağanüstü akıllı sözleşme işlevselliği ve deneyimli bir geliştirme ekibi tarafından desteklenen Algorand, 2022 yılında yatırım yapılacak en iyi altcoinlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ripple (XRP) – Büyük Potansiyeli Olan Heyecan Verici Altcoin

2022’de satın alınacak en iyi kripto para listemizi tamamlayan Ripple. Esasen Ripple, bankalardan daha hızlı ve daha ucuz para transferleri sunan bir ödeme ve değişim ağı olan ‘RippleNet’in arkasındaki şirkettir. Ağın yerel jetonu olan XRP’yi bir ‘köprü’ olarak kullanarak, dünya çapındaki kullanıcılar para biriminden bağımsız olarak para alışverişi yapabilirler. Ayrıca, sınır ötesi ödemeler, geleneksel sistemlerin tam tersine, neredeyse anında gelir. Daha hızlı işlem sürelerine olan talep arttıkça, XRP gibi kripto para birimleri muhtemelen daha yaygın olarak kullanılacak ve bu da XRP’yi önümüzdeki yıllar için mükemmel bir yatırım fırsatı haline getiriyor.

Altcoinler ve En İyi Yeni Kripto Nasıl Satın Alınır?

2022’de Bitcoin ve en iyi yeni kripto para birimlerini nasıl satın alacağınızı merak ediyorsanız, eToro, Binance, Coinbase 2022’deki en iyi kripto borsası için bizim seçimimizdir. Ayrıca, tüm kullanıcılar, kripto para varlıklarınızı korumak için tasarlanmış platformun en iyi kripto cüzdan uygulamasına erişebilir.

Özetle, bu makale 2022’de yatırım yapmak için en iyi yeni kripto para birimini tartışıyor. Genel olarak, şu anda piyasadaki en iyi seçimimiz Lucky Block olacaktır. Lucky Block’un zorlayıcı kullanım durumu, LBLOCK tokeninin yerleşik yanma oranıyla birleştiğinde, bu altcoinin yatırım açısından harika bir potansiyele sahip olduğu anlamına gelir.

Yorum Yap