1. Ana Sayfa
  2. Mobil

3000 – 4000 TL Aralığında Alınacak En İyi Telefonlar

3000 – 4000 TL Aralığında Alınacak En İyi Telefonlar
0

3000 – 4000 TL aralığındaki en iyi telefonlar hangileri? Piyasadaki bu kadar çok telefon varken, sizin için doğru telefonu bulmak kolay bir iş değil. Bu yazıda sizler için 3000 – 4000 TL aralığında alınacak en iyi telefonları listeledik.

Bu İçerikte Okuyacaklarınız :

Google Piksel 4a

Telefonlar kablosuz şarj özelliğine sahip olmayabilir, ancak görünüm ve his açısından Pixel 4 ve 4 XL’ye kıyasla çok fazla bir fark görünmüyor. Tek bariz fark, birden fazla kamera sensörünün olmamasıdır, ancak Pixel 4a, çektiği fotoğrafların kalitesiyle bunu fazlasıyla telafi ediyor. Hepsinden iyisi, bu yıl telefonun daha da ucuz olması, Team Pixel hayranıysanız onu inanılmaz bir değer haline getiriyor.

Telefonlar

iPhone SE

iPhone SE’nin uzun zamandır beklenen güncellemesi sonunda geldi ve bu fiyatlar arasında satılmaktadır. iPhone 8’in gövdesinde Apple’ın A13 Bionic çipi bulunuyor ve bu da onu herhangi bir sınıftaki en iyi performans gösteren telefonlardan biri yapıyor.

Bu telefon, ona yüklediğiniz herhangi bir uygulamayı yıllarca idare edebilecek. Kablosuz şarj, bu fiyat segmentindeki diğer birçok telefonda görmeyeceğiniz başka bir özellik.

Samsung Galaxy A72

Telefon, Galaxy A71’den aşina olduğumuz 6.7 inç AMOLED ekrana sahip ancak yenileme hızını 90Hz’e yükseltiyor. Samsung parlaklığı ayarladı ve panel A71’in ekranından %15 daha parlak. Yonga seti de biraz daha iyi ve devasa 5.000 mAh pil bu telefonu bir dayanıklılık şampiyonu yapıyor.

Sony Xperia 10 II

Sony’nin kompakt telefonlar yapma konusunda harika bir geçmişi var – şirket aslında bu terimi 2014 yılında Xperia Z1 Compact ile tanıttı. Uygun fiyatlı Sony Xperia 10 II, 6 inç OLED ekran, su ve toza dayanıklılık sunan harika bir orta sınıf telefon.  Ayrıca parmak izi tarayıcı ve arkada üçlü kamera sistemi bulunmaktadır.

Sony Xperia 10 II, 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile birleştirilmiş bir Snapdragon 665 yonga seti tarafından desteklenmektedir, ancak özellikle bu fiyat noktasında yeterlidir.

Motorola G8 Power

Motorola, G Power telefon serisiyle bir tür niş yarattı. Düşük pil endişesinden muzdaripseniz, bu telefon tam size göre. 5.000 mAh pili ve enerji tasarruflu yonga seti ile bu telefon iki günden fazla dayanabilir.

Pil testimizde Moto G8 Power tüm rekorları kırdı ve yaklaşık 16 saatlik bir skorla 2021’de şimdiye kadar test edilen en uzun ömürlü telefon. Moto G8 Power, 4GB RAM sayısı ve 64 gig dahili depolama alanı ile eşleştirilmiş 11nm işlemde sekiz çekirdekli Snapdragon 665 SoC kategorisi için oldukça sağlam bir telefon. Kamera bölümünde, 16MP ana kamera ve 8MP 2x telefoto ve geniş açılı kameraların yanı sıra 2MP makro eklenmesiyle telefon da iyi bir performans sergiliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap