instagram takipçi satın al, instagram takipçi kasma, instagram takipçi hilesi şifresiz, instagram takipçi arttırma


  1. Ana Sayfa
  2. Sponsor

Filigran İçermeyen En İyi 6 Ücretsiz Android Video Editörü

Filigran İçermeyen En İyi 6 Ücretsiz Android Video Editörü
0

Android video editörü için ödeme yapmak istemiyor, ancak yine de filigransız video oluşturmak mı istiyorsunuz? Bu seçeneklere göz atın.

Her gün Tiktok, Instagram videoları ve YouTube Shorts yükleyen milyonlarca içerik oluşturucu ile mobil video editörlere olan talep her zamankinden daha yüksek. Bu platformlar, gerekli video editör araçları sunarken, tam teşekküllü bir video düzenleme uygulamasından asla üstün olamazlar.

Ancak en üst düzey ücretsiz video editörleri kullanmanın bir bedeli vardır: filigran. Bunu, dışa aktarımdan sonra videolarınızın üzerinde görünen rahatsız edici logo olarak tanımlayabiliriz.

Filigranı kaldırmak için videoyu daha sonra kırpabilirsiniz, ancak videonuzda filigran veya logo bırakmayan birçok ücretsiz Android video düzenleyicisi varken neden ikinci bir aşamayla uğraşasınız? Aşağıda bunların en iyisini sizler için listeledik.

  1. InVideo.io

Videoları çevrimiçi düzenlemek, sosyal ağlar için tasarlanmış bir çevrimiçi video editör ve video düzenleme programı olan InVideo ile mümkündür. Platform, Instagram ve Facebook’taki Hikayelerde kullanılan 9:16 formatında filmler oluşturmanıza olanak tanır; 1:1, Instagram beslemesinden; ve 16:9, YouTube ve diğer video sitelerinde yaygındır. Program 3.500’den fazla hazır şablona sahiptir, ancak aynı zamanda hem deneyimsiz hem de ileri düzey kullanıcılar için iyi bir seçenek olarak projelere sıfırdan başlamayı da mümkün kılar.

InVideo’nun ücretsiz sürümünde resim, ses ve metin ekleme, geçiş efektleri, kırpma, filtre seçenekleri ve daha fazlasını içeren ana araçları kullanabilirsiniz. Ardından, bilgisayarınıza program indirmek zorunda kalmadan videoları çevrimiçi olarak düzenleyebilirsiniz.

 

  1. InShot

InShot, yeni içerik oluşturucu dalgası arasında en popüler video editörlerden biridir. Bunun nedeni, fazlasıyla video düzenleme özelliğine sahip olmasıdır ve kısa bir reklam izleyerek filigranı kolayca kaldırabilirsiniz.

InShot’ta kendi müziğinizi ekleyebilir, video filtreleri uygulayabilir, bir videoyu ağır çekim çekime dönüştürebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca, videolara sık sık ses eklerseniz gülen birinin, ağlayan bir bebeğin ve benzeri sesleri de bulacaksınız.

Ücretsiz sürümde reklamlar var, ancak bunlar yalnızca küçük bir alanı kaplıyor ve hiç müdahaleci değiller. TikTok veya Instagram’a video yüklemeyi planlıyorsanız, tuval ayarlarında platform tabanlı en boy oranını seçtiğinizden emin olun.

  1. YouCut

YouCut, videolara filigran eklemeyen başka bir Android video editörüdür. Uygulama ayrıca, videoyu dışa aktarırken çıkan tek bir tam ekran reklam dışında reklam içermemekte.

Bunun dışında, uygulama aslında farklı bir ada sahip olsa da InShot gibi. Aynı arayüze ve özelliklere sahiptir, ancak InShot’ın kolaj düzenleyicisi ve videoyu dondurma seçeneği gibi bir veya iki eksiği bulunmakta.

Yüksek özellikli bir akıllı telefonunuz varsa, YouCut 4K videoları dışa aktarmanıza izin vermeyebilir. Ancak, bu listede böyle bir kısıtlamaya sahip olan tek video editörüdür.

Sonuç olarak, InShot’a benzer ancak reklamsız bir video düzenleyici istiyorsanız, o zaman YouCut tam size göre.

  1. VN Video Editor

Filigran içermeyen daha profesyonel bir video editör arıyorsanız, VN Video Editor’u deneyin.

PC’ler için video düzenleyicilerle deneyiminiz varsa, çok katmanlı zaman çizelgesi size tanıdık gelecektir. Ayrıca, bir masaüstü veya dizüstü bilgisayarda olduğu gibi, bu Android video editöründe hassas video kırpma (milisaniyeye kadar) gerçekleştirebilirsiniz.

Android için bu video editörünün en iyi yanı, tam anlamıyla ücretsiz olmasıdır. Uygulama içi satın alma yoktur ve tüm video filtreleri, geçişler ve şablonların kullanımı ücretsizdir.

Genel olarak oldukça iyi bir Android video editörüdür, ancak katlanılması gereken reklamlara sahiptir.

  1. VLLO

VLLO, filigran içermeyen başka bir ücretsiz video editör seçeneğidir. Kendinizi video düzenlemeye yeni başlayan biri olarak görüyorsanız, bu uygulama harika bir başlangıç olabilir.

Standart kırpma, kırpma ve bölme dışında müzik, hareketli çıkartmalar, video filtreleri ve diğer öğeleri ekleyebilirsiniz. Zaman çizelgesi bölümü biraz sıkışık olsa da bir süre sonra alıştığınızda sorun olmayacaktır.

VLLO, 4K dışa aktarmayı ve çoklu kare hızlarını destekler. Dışa aktarırken, kliplerinizden bir GIF de oluşturabilirsiniz. Video yer paylaşımı ekleme seçeneği uygulamaya özeldir. Ancak ne yazık ki, yalnızca premium aboneler tarafından kullanılabilir.

  1. Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush, profesyonel video editörleri arasında popüler bir isim olan Premiere Pro’nun bir uyarlamasıdır.

Listenin sonunda yer alıyor diye bu listedeki diğer ücretsiz video editörlerinden daha az yetenekli sanmayın. Standart özelliklerin yanı sıra grafik katmanlar ekleyebilir, hareketler ekleyebilir ve renk ayarlamaları yapabilirsiniz. Hepsinden öte, düzenlediğiniz videolarınızda filigran bırakmaz.

Premiere Pro’ya göre Premiere Rush’ın kullanımı daha kolay. Gelişmekte olan bir YouTuber iseniz, Premiere Rush YouTube videolarını düzenlemek için harika olduğundan bu uygulamayı deneyin.

Adobe Premiere Rush’ın büyük bir dezavantajı, yalnızca belirli cihazlarda kullanılabilmesidir; bilgi için Adobe’nin Premiere Rush gereksinimleri sayfasına bakın. APK’yı üçüncü taraf bir uygulama mağazasından alabilseniz de uygulama yine de düzgün çalışmayabilir.

Adobe Premiere Rush reklamsızdır. Ancak, video düzenleme işlemine başlamak için Adobe’ye kaydolmanız gerekir.

 

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap