1. Ana Sayfa
  2. Bilgisayar

En İyi ve Ücretsiz Yasaklı Sitelere Giriş Programları (Bilgisayardan) – 2023

En İyi ve Ücretsiz Yasaklı Sitelere Giriş Programları (Bilgisayardan) – 2023
0

Çevrimiçi verilerinizi ve IP adresinizi güvence altına almak için bir seçenek mi arıyorsunuz? Yasaklı sitelere giriş yapmak mı istiyorsunuz? Özel verilerinizi bilgisayar korsanlarından gizlemek ve yasaklı sitelere giriş yapmak için en iyi ücretsiz VPN’i edinin. Ancak teknoloji pazarı düzinelerce ücretsiz VPN uygulamasıyla doludur ve meslekten olmayanların günlük ihtiyaçları için en iyi ücretsiz VPN’i seçip indirmesi genellikle zordur.

VPN’ler, bölgenizde uygulanan bölgesel kısıtlamalar nedeniyle kullanılamayan birkaç siteye erişmenize de yardımcı olabilir. Kimliğinizi gizlemenin yanı sıra VPN hizmeti, web sitelerinin coğrafi konumlarınızı izlemesini engeller Bu makale, mevcut olan en umut verici VPN yazılımına götürürken, en iyi özelliklerine mükemmel bir dokunuş katacaktır. Yani, daha fazla uzatmadan, en iyi VPN yazılımı dünyasına dalalım.

Bu İçerikte Okuyacaklarınız :

PrivadoVPN

PrivadoVPN, Windows 10,11 için en iyi ücretsiz VPN’lerden biridir. Bu, şimdiye kadar oluşturulmuş en hızlı VPN araçlarından biridir. Uygulamaya tek bir tıklama yardımıyla dünyadaki herhangi bir ülkeye kolayca bağlanabilirsiniz. Araç, istisnasız her zaman gizliliğinizi korur. Herhangi bir coğrafi konumun içeriğinden geçmek istiyorsanız, ülkedeki herhangi bir sunucuya bağlanın ve kolayca erişin.

En İyi ve Ücretsiz Yasaklı Sitelere Giriş Programları (Bilgisayardan) - 2023
En İyi ve Ücretsiz Yasaklı Sitelere Giriş Programları (Bilgisayardan) – 2023

NordVPN

Siber anonimlik elde etmek için en iyi VPN hizmetlerinden biri olan bu çapraz platform VPN hizmetinin kullanımı son derece kolaydır. NordVPN bir Netflix hesabı için destek sunar ve üyeliği nakit veya kripto para birimleri ile satın alınabilir.

Askeri düzeyde bir şifreleme tesisi ile uçtan uca güvenlik sağlayabilir. VPN hiçbir kişisel bilgiyi izlemez, kaydetmez veya saklamaz. Gelişmiş Şifreleme Standardı (AES), her tür bilgiyi 256 bit şifreleme ile iletmek için kullanılır. Otomatik kapatma anahtarı, internet bağlantısı aniden kesildiğinde bile verilerinizi korur.

Express VPN

Windows 10 için ücretsiz bir VPN olmasa da, kullanımı kolay özelliklerin yanı sıra çok dilli arabirim, onu VPN’ler için iyi bir seçim haline getiriyor. Bu uygulama hem mobil hem de masaüstü sürümlerini destekler.

Bu, coğrafi blokların ötesine geçmek ve sınıfının en iyisi şifreleme ve eksiksiz veri korumasıyla herhangi bir içeriğe erişmek için en iyi araçtır. Bölünmüş tünelleme özelliği, VPN korumasına ihtiyaç duymayan belirli uygulamaları seçimden çıkaran uygulamaların yanı sıra VPN’e erişmesi gereken uygulamaları seçme özgürlüğü verir. Devlet düzeyinde bir şifreleme tesisi sağlar ve her türden kuruluşun gizliliğini koruması için üstün özellikler sunar. 30 günlük para iade garantisi ve 24 saat teknik yardım ile bu, şüphesiz Windows 10 için en iyi VPN’dir.

ClearVPN

MacPaw geliştiricilerinden ClearVPN, bir VPN’de sahip olmak istediğiniz tüm özellikleri sunduğu için Windows 10 ve daha eski sürümler için en iyi VPN’lerden biridir. Ancak şirketin ürünleri, Mac ve iOS cihazlar için uzmanlaşmıştır. Bu yazılımı kullanarak, en sevdiğiniz sitelerden herhangi bir kesinti olmadan kolayca akış yapabilirsiniz. BBC iPlayer, Amazon Prime, HBO Max, Hulu ve Netflix dahil olmak üzere tüm büyük akış platformlarıyla çalışır.

Bu VPN, en son hizmetleri korumak ve sağlamak için ileri teknolojiye sahiptir. Yazılım, AES-256 şifreleme ve DynamicFlow teknolojisi sunar. Yazılım, Android, Windows, Mac ve iOS dahil çoğu cihazla uyumludur.

Surfshark

Bu, sınırsız erişime sahip Windows için başka bir mükemmel VPN olarak kabul edilebilir. Kamuflaj modu, kimliğinizi internet ağ sağlayıcınızdan bile gizler. Tek yapmanız gereken indirmek ve sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlamak.

Bu uygulamayla, belirli uygulamaları ve sayfaları VPN’yi atlayabilmeleri için beyaz listeye alabilirsiniz. Faaliyetlerinizi takip etmez. Veri sızıntısını önlemek için her sunucunun özel bir DNS ve IPV4 yığını vardır, bu da sağlıklı bir güvenlik sağlar. Surfshark VPN, PC için ücretsiz bir VPN olmasa da oldukça uygun bir maliyete sahiptir ve sunacak çok şeyi vardır.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap