1. Ana Sayfa
  2. Wordpress

Wordpress SEO Uyumlu 5 Ücretli ve Ücretsiz Blog Temaları 2023

Wordpress SEO Uyumlu 5 Ücretli ve Ücretsiz Blog Temaları 2023
0

Herhangi bir WordPress temasının varsayılan olarak doğru bir SEO işaretlemesi içermesine alışkınız. Gerçekte, birçok sağlayıcı içeriği arama motorlarına göre optimize etmez. Bu tür çözümlerin sitenizin sıralamasını etkilemesi ve en üst sonuçlara ulaşmanızı engellemesi muhtemeldir. Bu yazıda, arama motorları tarafından en iyi şekilde dizine eklenen SEO dostu şablonları ele alacağız.

SEO için en iyi WordPress temaları, kodda H1-H6 başlıklarının sıkı bir şekilde yerleştirilmesine sahiptir. Hafif, süper hızlı ve tüm mobil ekranlara tamamen duyarlıdırlar. Bunun da ötesinde, SEO dostu çözümler tüm ekranlara tamamen duyarlı olmalı, döngüsel bağlantılar içermemeli ve doğru koda sahip olmalıdır.

Bu İçerikte Okuyacaklarınız :

Gutenix

Gutenix, her biri süper hızlı ve SEO için optimize edilmiş tasarım sunarken, 50’ye kadar hazır web sitesi tasarımı almak için en büyük fırsattır. Çoğu görünüm iş odaklıdır ve çeşitli nişlerle ilgilidir: yaratıcı ajanslardan restoranlara, sağlık hizmetlerine vb.

Gutenix başlangıç sitelerini ekstra unsurlarla aşırı yüklemez. Bu basitlik, hem profesyonel kullanıcılar hem de yeni başlayanlar için net bir tuval olarak mükemmel çalışır. Hem Gutenberg editörü hem de Elementor ve Brizy sayfa oluşturucular gibi popüler sayfa oluşturucular için görünümler seçebilirsiniz. Gutenberg severler için Gutenix küçük bir bonus sunuyor – ZeGuten blokları ile gelişmiş Gutenberg’in premium koleksiyonu.

Wordpress SEO Uyumlu 5 Ücretli ve Ücretsiz Blog Temaları 2023
Wordpress SEO Uyumlu 5 Ücretli ve Ücretsiz Blog Temaları 2023

Veen

Veen, kişisel veya kurumsal bir blog oluşturmak amacıyla oluşturulmuş modern bir WordPress temasıdır. Tema yüksek hıza odaklanmıştır ve bu genel tema tasarımına da yansımıştır. Tema kod ve SEO açısından optimize edilmiştir, basit ve anlaşılır ayarlara sahiptir.

Veen, özelleştirmeyi basitleştirmek için 11 özel widget ve güçlü bir tema seçenekleri paneli içerir. Veen AMP uyumludur, yani hem İspanyolca hem de İngilizce dillerini destekler veya istediğiniz herhangi bir dile çevrilebilir.

Frutta Verde

Frutta Verde, WooCommerce işlevselliğini, harika SEO parametrelerini, şık tasarımı ve Gutenberg için optimize edilmiş içeriği birleştirirseniz elde edeceğiniz şeydir. Tema, gıda mağazaları, çiftçi pazarları, meyve ve sebze dükkanları, yemek dağıtımı, catering ve hatta paket servis hizmetleri için mükemmeldir.

Frutta Verde’yi satın alarak e-ticaret odaklı bir tasarım, 7 widget bölgesi ve 4 navigasyon menüsü, tam bir WooCommerce paketi ve Canlı Özelleştirici aracılığıyla stil düzenleme yeteneği elde edersiniz. Tam WooCommerce işlevselliği gelişmiş teslimat seçeneklerini, ürün sıralama ve filtrelemeyi, çoklu mağaza görünümlerini, en çok kullanılan ödeme ağ geçitlerini ve müşteri yorumlarını destekler. Son olarak, Frutta Verde pastasının üzerindeki krema Getwid’in 40’tan fazla Gutenberg bloğu koleksiyonudur.

Vite Nera

Vite Nera, bir asma dükkanı, şarap imalathaneleri, bira fabrikaları veya her türlü içki mağazası için uygun, Gutenberg için optimize edilmiş bir başka şablondur. Vite Nera, çevrimdışı işletmenizin e-ticarete geçmesine veya sıfırdan başlamasına yardımcı olacak her şeye sahiptir.

Frutta Verde gibi, Gutenberg editörü ile uyumluluk bu şablona Getwid eklentisi şeklinde büyük bir fayda sağlıyor. Getwid, birkaç kaydırıcı bloğu, galeriler, referanslar, bir Instagram beslemesi ve daha fazlası dahil olmak üzere 40’tan fazla kapsamlı ve premium benzeri öğe içerir.

Breek

Breek minimalist bir temadır. Açıkçası, tüm SEO WordPress şablonları gibi, Breek de süper hızlıdır ve arama motorları için iyi optimize edilmiştir (Google PageSpeed’de %100 puan almıştır). Tema, renkli ve yaratıcı tasarımı sayesinde çok göze çarpıyor.

Şu anda, sosyal, reklam ve yönetim amaçları için 11 özel widget’ı desteklemektedir. Bunun da ötesinde, AMP sayfalarını destekler ve Facebook & Disqus ile entegre olur. ACF Pro eklentisi Breek temasıyla birlikte ücretsiz olarak geliyor. Son olarak, gönderiler arasına reklam birimi ekleme özelliğini destekliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap