1. Ana Sayfa
  2. Wordpress

En İyi Ücretsiz e-Ticaret WordPress Temaları 2023

En İyi Ücretsiz e-Ticaret WordPress Temaları 2023
0

WordPress, bir e-ticaret girişimi başlatmak için mükemmel bir platformdur. Neden mi? Bunun nedeni büyük ölçüde, bugün size bazılarını tanıtacağım özel e-ticaret temalarından oluşan devasa koleksiyon. Belki de bundan daha fazlası, özellikle harika bir e-ticaret eklentisinden kaynaklanıyor: WooCommerce.

WooCommerce, bir WordPress sitesini zahmetsizce bir satış makinesine dönüştürmenize olanak tanır. Başlangıç olarak, sitenize ürün resimlerini, açıklamalarını, özelliklerini ve fiyatlarını gösteren çarpıcı ürün sayfaları ekleyebilirsiniz. Web sitenizin ziyaretçileri daha sonra bu ürünleri sanal bir alışveriş sepetine ekleyebilir ve hazır olduklarında ödeme yapmak için ödeme sayfasına gidebilirler.

Tüm bunlar kulağa son derece teknik gelebilir ancak WooCommerce sayesinde şaşırtıcı derecede kolaydır. Deneyimsiz WordPress kullanıcıları bile sezgisel WooCommerce eklentisi sayesinde web sitelerine e-ticaret işlevselliği eklemekte çok az sorun yaşayacaktır. Muhtemelen ne düşündüğünüzü biliyorum: Bana hemen WooCommerce’i getirin! Eğer WooCommerce istiyorsanız, buradan ulaşabilirsiniz. Ancak bundan önce WooCommerce ile iyi entegre olan bir WordPress temasına ihtiyacınız var. Bugünkü listemizin amacı da bu: size WooCommerce ile tamamen uyumlu en iyi ücretsiz e-ticaret WordPress temalarını tanıtmak.

Bu İçerikte Okuyacaklarınız :

Botiga

Mükemmel bir tema online mağazanız için büyük fark yaratabilir. Ziyaretçilerin hemen etkilenmesini istiyorsanız Botiga bir göz atmaya değer.

Bu eksiksiz e-ticaret teması, ürünlerinizi dikkat çekici bir şekilde sergilemenizi sağlayan zarif, minimalist bir tasarıma sahiptir. Botiga, çok çeşitli işletmelerin ve markaların kullanabileceği kadar çok yönlüdür. Çeşitli ürün kartı özelleştirme seçenekleri, üç ürün sayfası galeri tasarımı ve farklı ödeme stilleri ile birden fazla listeleme stili sunar. Ayrıca ürün önerisi ve filtre özelliklerinin yanı sıra aralarından seçim yapabileceğiniz beş başlık stili ile birlikte gelir.

Botiga, ürünlerinizi vurgulamak ve tanıtmak için mükemmel bir özellik olan çevrimiçi mağazanıza bir blog eklemenize olanak tanır. Buna ek olarak, altı farklı arşiv düzeniyle birlikte gelir ve yayınlarınızı sergilemek için çeşitli seçenekler sunar. Ayrıca çeşitli sepet düzeni özelleştirme seçenekleri de içerir. Örneğin, sepetin toplam tutarını sayfanın sağında veya altında görüntülemeyi seçebilirsiniz.

İndirimde olan belirli ürünleri tanıtmak ve özel tekliflere veya sınırlı süreli fırsatlara dikkat çekmek için birden fazla rozet stilinden birini bile seçebilirsiniz. Online mağazanız için esnek ve sofistike bir tema arıyorsanız Botiga’ya göz atmanızda fayda var.

En İyi Ücretsiz e-Ticaret WordPress Temaları 2023
En İyi Ücretsiz e-Ticaret WordPress Temaları 2023

Sydney

Güven, birçok müşteri arasında önemli bir ölçüttür ve bunun iyi bir nedeni vardır – satış yapıp yapmayacağınızı doğrudan etkiler. Bu güven, tema seçiminizi de kapsamalıdır. Sydney bu konuda uzun süredir öncüdür.

Sosyal kanıtın e-ticarette sanal bir ‘mükemmellik mührü’ olduğunu bilirsiniz. Bu nedenle, Sydney’in düzen oluşturma özelliği Elementor tarafından resmi olarak önerilmektedir. Bu sürükle ve bırak sayfa oluşturucu eklentisi de pakete dahildir, yani sınıfının lideri bir dizi site oluşturma aracına sahip olursunuz. Hızlı bir şekilde başlamak istiyorsanız Sydney, demolarını tek tıkla içe aktarma imkanı sunuyor; e-ticaret mağazanızın sağlam bir temelden başlamasını istiyorsanız bu harika.

Sydney’de tamamen çeviriye hazır olma ve bir dizi güçlü tema seçeneği gibi bir dizi zaman kazandıran ve kullanışlı özellik de var. Tüm bunlar ücretsiz olarak sunuluyor, ancak premium sürümü de mevcut. Genel olarak Sydney, e-ticaret teması seçiminiz söz konusu olduğunda ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Birçok harika özelliğe sahip ve kaputun altında Elementor eklentisinin gücünü sunuyor.

Neve

Neve teması, hızlı yüklenecek şekilde tasarlanmış ve özelleştirmesi kolay bir tema istiyorsanız mükemmel bir seçimdir. E-ticaret siteleri söz konusu olduğunda hız, dönüşüm oranlarınız üzerinde büyük bir etki yaratır ve Neve teması bu bölümde parlar. Neve, öne çıkan ve en popüler ürünlerinizi görüntülemeyi kolaylaştıran iyi organize edilmiş bir ana sayfa sunar. Ayrıca ana sayfa özellik kutularını kullanarak mağaza politikalarınızı kolayca sergileyebilirsiniz.

Özelleştirme açısından, Neve teması markanızı dahil etmek için birçok yol sunar. Renkleri özelleştirmekten yazı tiplerini değiştirmeye ve logonuzu yüklemeye kadar, hızlı bir şekilde benzersiz bir tasarım oluşturabilirsiniz. Neve teması Elementor ile harika çalışır, böylece sayfa düzenleriniz üzerinde tam kontrole sahip olabilirsiniz. Yukarıdaki tüm özelliklere ek olarak Neve teması, tasarım sürecinizi hızlandırmak için büyüyen bir başlangıç siteleri koleksiyonuyla birlikte gelir.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap