1. Ana Sayfa
  2. Wordpress

En İyi WooCommerce Eklentileri 2023

En İyi WooCommerce Eklentileri 2023
0

Mağazanızın seviyesini yükseltmek için en iyi WooCommerce eklentileri mi arıyorsunuz? WooCommerce ile ilgili en güzel şeylerden biri, onun için ne kadar çok uzantı bulabileceğinizdir. Ancak bu aynı zamanda iki ucu keskin bir kılıçtır – aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce uzantı varken, mağazanız için en iyi seçenekleri nasıl bulabilirsiniz?

Her eklentiyi kendiniz incelemeye çalışmak yerine, en iyi WooCommerce eklentileri oluşan listemizle işi sizin için yapmamıza izin verin. Bu eklentiler, pazarlamanızı güçlendirmekten daha kullanıcı dostu bir alışveriş deneyimi oluşturmaya, yönetici süreçlerinizi kolaylaştırmaya ve diğer her şeye kadar mağazanızın tüm yönlerini geliştirmenize yardımcı olacaktır. Muhtemelen bu listedeki her bir eklentiyi yüklemeyeceksiniz, ancak bu yazıyı bitirdiğinizde mağazanız için bir dizi harika yeni seçenekle karşılaşacaksınız. Bu kadar tanıtım yeterli mi? WooCommerce mağazaları için en iyi eklentiler için seçtiklerimizi inceleyelim.

Bu İçerikte Okuyacaklarınız :

Advanced AJAX Product Filters

Ürün aramaya ek olarak, mağazanıza ürün filtreleri eklemek, alışveriş yapanların ilgili ürünleri bulmasına yardımcı olmanın bir başka yoludur.

Advanced AJAX Product Filters eklentisi ile istediğiniz kadar özel filtre ekleyebilirsiniz. Kullanıcılar fiyat, özellik, taksonomi, durum ve çok daha fazlasına göre filtreleme yapabilir. Filtreler AJAX kullandığından, alışveriş yapanlar sayfayı yeniden yüklemeye gerek kalmadan sıralama sonuçlarını görebilir ve bu da harika bir kullanıcı deneyimi yaratır. Filtrelerinizi bir widget kullanarak kolayca ekleyebilirsiniz ve Elementor ve Divi gibi popüler sayfa oluşturucular için özel entegrasyonlar da vardır.

Advanced Order Export For WooCommerce

WooCommerce, WordPress panonuzdan siparişleri analiz etmenize izin verse de, birçok mağazanın aşağıdaki gibi çeşitli nedenlerle sipariş verilerini dışa aktarması gerekecektir:

  • Muhasebe yazılımınızı güncellemek
  • Siparişlerinizi daha detaylı analiz etme
  • Verilerin üçüncü taraf bir tedarikçiye gönderilmesi (örn. dropshipping)

Advanced Order Export For WooCommerce eklentisi, sipariş verilerinizin bir kısmını/tamamını çeşitli formatlarda kolayca dışa aktarmanızı sağlar. Tam olarak hangi alanların dahil edileceğini seçebilir (özel alanlar için destek ile), esnek filtreler ekleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Temel olarak, mağazanızın sipariş verilerini gitmesi gereken yere ulaştırmanıza yardımcı olur.

WooFunnels

WooFunnels, dönüşümleri optimize etmek için WooCommerce ödeme sürecini tamamen yenilemenizi sağlar. Adından da anlaşılacağı gibi, sipariş artışları, tek tıklamayla üst satışlar ve daha fazlası dahil olmak üzere WooCommerce tarafından desteklenen kendi özel satış hunilerinizi oluşturmanıza olanak tanır. Ayrıca satış hunilerinizi optimize etmek için yerleşik analitik ve A/B testi de elde edersiniz.

Her şeyi favori sayfa oluşturucunuzu kullanarak tasarlayabilirsiniz ve ayrıca pazarlama otomasyonu için Autonami CRM ile entegre etme seçeneğiniz de vardır. Bu, özellikle tek ürünlü mağazalar veya açılış sayfaları için yararlıdır, ancak diğer durumlarda da yararlı olabilir. WooCommerce’i üyelik eklentiniz veya LMS eklentiniz için daha çok bir ödeme işlemcisi olarak kullanıyorsanız da harika.

En İyi WooCommerce Eklentileri 2023
En İyi WooCommerce Eklentileri 2023

WOOF

WOOF, alışveriş yapanların mağazanızda belirli ürünleri bulmasına yardımcı olmak için özel ürün filtreleri oluşturmanıza olanak tanıyan bir başka esnek WooCommerce eklentisidir. İnsanların fiyattan özelliklere, taksonomilere ve daha fazlasına kadar herhangi bir ürün ayrıntısına göre filtreleme yapmasına izin verebilirsiniz. Ayrıca radyo, onay kutusu, açılır menü ve diğerleri gibi bir ton farklı filtre giriş türü arasından seçim yapabilirsiniz. Anahtar kelime araması ekleme seçeneği de vardır.

Filtrelenmiş sonuçları sayfayı yeniden yüklemeden AJAX kullanarak görüntüleyebilir veya tercih ederseniz AJAX’ı devre dışı bırakabilirsiniz. Premium sürüm ayrıca filtre istatistikleri, bir müşterinin filtrelerini karşılayan yeni ürünler için bildirimler ve daha fazlası gibi bazı benzersiz özellikler içerir.

Lumise

Lumise, müşterilerinizin kendi özel ürünlerini tasarlamalarını sağlayan bir WooCommerce ürün tasarımcısı eklentisidir.

En yaygın örnek, müşterilerin kendi resimlerini yükleyip tişört üzerinde düzenleyebildiği özel bir tişört olabilir. Bunu diğer giysiler, kupalar, kartlar, tabelalar vb. için de kullanabilirsiniz. İnsanların kendi dosyalarını yüklemelerine izin verebilir veya onlara göz atmaları için önceden ayarlanmış bir kitaplık verebilirsiniz. Bu oldukça karmaşık bir eklenti, bu nedenle bu tür bir işlevsellikle ilgileniyorsanız ürün sayfasındaki açıklamanın tamamını okumanızı tavsiye ederim.

İlginizi Çekebilir

Yorum Yap