İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. İnşaat Malzemeleri Fiyatları
  3. 1 Ton Kömür Fiyatları 2022

1 Ton Kömür Fiyatları 2022

featured


1 ton kömür fiyatları 2022, kışın yakacaklarını toplu şekilde almak isteyen kişilerin sık sık yaptığı araştırmalar arasında yerini almaktadır. Kömür fiyatlarını merak eden bireyler, tonla kömür almanın çok daha ekonomik olduğunu, ancak fiyatların tercih edilecek kömür türüne bağlı olarak değişebileceğini bilmelidir. Bu bağlamda da tonluk kömür fiyatlarının 2000 TL ila 8000 TL arasında değişkenlik gösterdiği görülmektedir.

1 Torba Kömür Fiyatı

1 torba kömür fiyatı araştırması yapanlar, torba ile satılan kömürlerin genel olarak 25 kilogram olduğunu ve fiyatların da oldukça düşük olduğunu bilmelidir. Bu noktada soba için kömür almak isteniyorsa, yakılacak kömürlerin 25 kilogramı 40 TL’den başlamaktadır. Klasik bu kömürlere ek olarak portakal, ceviz, sıkma kömür gibi farklı çeşitler de bulunmakta ve bu kömürler türlerine göre farklı fiyatlara satılmaktadır.

25 kilogramlık torbalarda satılan kömürler, 40 TL’den başlamaktadır. Ancak daha önce de belirttiğimiz üzere kömür fiyatları değişkenlik gösterebildiği için bu rakam 90 TL’yi de bulabilmektedir. Kömür fiyatı araştırması yapıyorsanız, almak istediğiniz kömür türünü baz alarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Dünya Kömür Fiyatları 2022

Dünya Kömür fiyatları 2021 incelendiği zaman, eski zamanlara göre bu markalı kömürlerin fiyatlarında da artış olduğu görülmektedir. Dünya Kömür fiyatları, 25 kg satışlarında 40 ila 60 TL arasındadır. Bu kömürlerin tonla satışında da 2000 ila 2500 TL’lik fiyatlar uygulanmaktadır. Ancak Dünya Kömür firmasında da birden fazla çeşitte kömür üretimi olduğu için fiyatlarda değişkenlik görülebilmektedir.

Soma Kömür Fiyatları 2022

Kömür almak isteyen bireylerin araştırdığı konulardan bir tanesi de Soma Kömür fiyatları 2022 şeklindedir. Soma kömür firmasının nem oranı maksimum %25 olan kömürlerinde 25 kilogram fiyatı yaklaşık olarak 42,5 TL’dir. Buna ek olarak isteyen kişiler, daha avantajlı fiyatlara Soma Kömürü tonluk şekilde satın alabilmektedir.

Kuru olduğu zaman içerisinde %2 oranında kükürt bulunan ve uçucu maddesi %36 ila %43 arasında değişen Soma Kömür markasının tonluk kömür fiyatı ise 1700 TL olarak belirlenmiştir. Bu bağlamda kömürleri tonla satın almanın çok daha uygun olduğu görülmektedir.

Kömür fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için; https://bedavainternet.com.tr/1-ton-komur-fiyati/9772/ adresini ziyaret edin.

 

Güncel İnşaat Malzemeleri Fiyat Listeleri :

Bu içeriği faydalı bulduysanız, sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak daha fazla kişinin faydalanmasına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca eklemek veya düzeltmek istediklerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz. Böylece fayda değeri daha yüksek bir içerik oluşmasına siz de katkı sağlayabilirsiniz.

Yorum Yap

Yorum Yap